Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Προζυμένιο Λευκό

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 10 κιλά Αλεύρι Μαλακό Τ.70% Flexible
  • 200 γρ. αλάτι
  • 100 γρ. λαδι
  • 2 κιλά προζύμι
  • 30 γρ. μαγιά
  • 6800 γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε για 15 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να κάνουμε ζύμη λεία και μαλακή. θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 25-27 βαθμούς C . Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά και έπειτα τοποθετούμε την ζύμη σε ταψιά. Στοφαρουμε για 80 με 90 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς C για 45 με 50 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.