ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 10 κιλά Αλεύρι Μαλακό Τ.70% Flexible
- 200 γρ. αλάτι
- 100 γρ. λαδι
- 2 κιλά προζύμι
- 30 γρ. μαγιά
- 6800 γρ. νερό
Ζυμώνουμε για 15 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να κάνουμε ζύμη λεία και μαλακή. θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 25-27 βαθμούς C . Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά και έπειτα τοποθετούμε την ζύμη σε ταψιά. Στοφαρουμε για 80 με 90 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς C για 45 με 50 λεπτά.