Επαγγελματικές Συνταγές - Ζύμη & Φύλλο

Πίτα Για Σουβλάκι

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 10 κιλά Αλεύρι Τ.70% πiτοποιίας
  • 200 γρ. Αλάτι
  • 200 γρ Ζάχαρη
  • 100 γρ. Μαγιά
  • 150 γρ. Λάδι
  • 6850 γρ. Νερό
  • Ζυμώνουμε για 8 με 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα , θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 27 βαθμούς C. Κόβουμε μπαλάκια 100 γρ και τα ξεκουράζουμε σκεπασμένα για 1 ώρα. Ανοίγουμε το μπαλάκι σε μορφή πίτας και ψήνουμε στους 300 βαθμούς C για 2 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.