– 5.000 γρ. Πετρομύλου Σκληρό
– 2.000 γρ. Τ.Μ Χονδρό
– 3.000 γρ. Τ.Μ Σκληρό
– 2.000 γρ. Προζύμι ή Πάστα προζύμι σταριού 3%
– 200 γρ. Αλάτι
– 150 γρ. Μαγιά
– 7.000 γρ. Νερό
Ζύμωμα 15λ στην αργή ταχύτητα και περίπου 4λ στη γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C.
Ξεκούραση 40λ.
Στόφα 35-40λ.
Ψήσιμο σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού, με λίγο ατμό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!