Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Πετρομύλου Ολικής Από Μαλακο

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 5 κιλά Αλεύρι Πετρομύλου Ολικής Από Μαλακο
  • 4 κιλά Αλεύρι ΤΜ
  • 1 κιλό τυπου 70%
  • 1500 γρ προζύμι
  • 200 γρ. αλάτι
  • 150 γρ. μαγιά
  • 6800 γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε για 20 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στην γρήγορη. θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 28 βαθμούς C Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά και κόβουμε την ζύμη στο επιθυμητό βάρος. Στοφαρουμε για 50 με 60 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς C για 50 με 60 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.