ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 5 κιλά Αλεύρι Πετρομύλου Ολικής Από Σκληρό
- 4 κιλά Αλεύρι ΤΜ
- 1 κιλό τυπου 70%
- 1500 γρ προζύμι
- 200 γρ. αλάτι
- 150 γρ. μαγιά
- 6800 γρ. νερό
Ζυμώνουμε για 20 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 1 λεπτό στην γρήγορη. θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 28 βαθμούς C Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά και κόβουμε την ζύμη στο επιθυμητό βάρος. Στοφαρουμε για 50 με 60 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς C για 50 με 60 λεπτά..