Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Παραδοσιακό Χωριάτικο (Τ.Μ Χονδρό)

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 6 κιλά Τ.Μ ψιλό
  • 4 κιλά Τ.Μ χονδρό
  • 200γρ. αλάτι
  • 1200 προζύμι
  • 130γρ. μαγιά
  • 6300 νερό
  • 100γρ. λάδι
  • Ζυμώνουμε 15 λεπτά στην αργή ταχύτητα, θερμοκρασία ζυμαριού 28 βαθμοί C μετά το ζύμωμα. Ξεκουράζουμε για 25 λεπτά και το αφήνουμε στην στόφα 35 βαθμούς C με 75% υγρασία για 50 με 60 λεπτά. Ψήνουμε στους 210 βαθμούς C τα 1000γρ. για 60 με 70 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.