Συνταγές καταναλωτικών με Αλεύρι Φαρίνα

Τηγανίτες – Pancakes

  • 250 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 100γρ.Ζάχαρη
  • 100 γρ. Γάλα
  • 100 γρ. Αυγό
  • 2-3 γρ. Αλάτι
  • 25 γρ. Μαλακή μαργαρίνη
  • 1 Βανίλια

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, το αλάτι και τη βανίλια. Έπειτα προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη και το αλεύρι και χτυπάμε σε χαμηλότερη ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ρίχνουμε την επιθυμητή ποσότητα σε ζεσταμένο αντικολλητικό τηγάνι, ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι η τηγανίτανα ξεκολλάει, ύστερα την γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη. Αν χρησιμοποιήσουμε καπάκι στο τηγάνι, η τηγανίτα θα βγει πιο αφράτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.