Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Ολικής Ντίνκελ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 10 Κιλά Ολικής Ντινκελ
  • 180 γρ Αλάτι
  • 500 γρ Λάδι
  • 150 γρ Μαγιά
  • 1 Κιλό Προζύμι
  • 6500 γρ Νερο
  • Ζύμωμα για 7 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Ξεκούραση για 5 λεπτά. . θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 28 βαθμούς C .Τοποθετούμε σε φόρμα και στοφαρουμε για 45 λεπτά Ψήνουμε στους 200 βαθμούς C για 45 με 50 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.