Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Ολικής Αλέσεως

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 7κιλά αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 3 κιλά αλεύρι τύπου 70%
  • 180γρ. αλάτι
  • 1500γρ. προζύμι
  • 200γρ. μαγιά
  • 6500γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 5 λεπτά στην γρήγορη, θερμοκρασία ζύμης 26 με 28 βαθμοί C. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και το κόβουμε. Το αφήνουμε στην στόφα στους 35 βαθμούς C με 75%υγρασία για 40-50 λεπτά και τέλος το ψήνουμε για 45-50 λεπτά στους 200 βαθμούς C.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.