– 10 κιλά αλεύρι ντίνκελ ολικής
– 180γρ αλάτι
– 1 κιλό προζύμι
– 100γρ μαγιά
– 6200γρ νερό
– 150γρ λάδι
Εκτέλεση
Ζύμωμα 15΄αργό
Ξεκούραση 15′
Στόφα 38 βαθμούς, 75% υγρασία για 45΄- 50′
Ψήσιμο 200 βαθμούς για 45′-50′
– 10 κιλά αλεύρι ντίνκελ ολικής
– 180γρ αλάτι
– 1 κιλό προζύμι
– 100γρ μαγιά
– 6200γρ νερό
– 150γρ λάδι
Εκτέλεση
Ζύμωμα 15΄αργό
Ξεκούραση 15′
Στόφα 38 βαθμούς, 75% υγρασία για 45΄- 50′
Ψήσιμο 200 βαθμούς για 45′-50′