Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Μπαγκέτα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 10 κιλά Αλεύρι Τ.70% special
  • 180 γρ. αλάτι
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 500 γρ προζύμι
  • 200 γρ. μαγιά
  • 6000 γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 3 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα. θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 25-27 βαθμούς C Ξεκουράζουμε για 30 λεπτά και κόβουμε την ζύμη στο επιθυμητό βάρος. Έπειτα ανοίγουμε φυτίλια και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνες. Στοφαρουμε για 45 με 50 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς C για 35 με 40 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.