Μιγ. Κουλούρι, Συνταγές για πωλητές

ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: αλεύρι σίτου, ζάχαρη, αλάτι, φυτικά λιπαρά σε σκόνη (μη υδρογονωμένο φοινικέλαιο, γλυκόζη, πρωτεΐνες γάλακτος, σταθεροποιητής: Ε45li, αντισυσσωματικό: Ε551), γλουτένη σίτου, γαλακτωματοποιητής: Ε471, βελτιωτικό αλεύρου: ασκορβικό οξύ Ε300, ένζυμα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 1.000g Μίγμα
20-40g Μαγιά
430-450g Νερό

Ζυμώνουμε το μίγμα σε ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα και περίπου 5 λεπτά στην 2η (μέχρι να στρώσει). Επιθυμητή θερμοκρασία ζύμης ~30°C. Ξεκούραση 15 λεπτά, κόψιμο στο επιθυμητό βάρος, πλάσιμο σε φυτίλια,βρέξιμο, σουσάρωμα και αράδιασμα σε λαμαρίνες.
Στόφα για 25 λεπτά και ψήσιμο με ανοιχτό τάμπερ.
Φυλάσσεται σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.
Ημερομηνία λήξης: βλ. ετικέτα στο πλάι του σάκου.

 

 

 

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.