- 500γρ. Αλεύρι Καλαμποκιού
- 500γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 30 γρ. Μπέικινπάουντερ
- 300 γρ. Ελαιόλαδο
- 350 γρ. Λευκό Κρασί
- 8γρ. Σόδα
- 7γρ. Αλάτι
Ανακατεύουμε τα ξηρά συστατικά μεταξύ τους, ύστερα ρίχνουμε τα υγρά και ζυμώνουμε μέχρι να επιτύχουμε λεία και ομοιογενή ζύμη. Κόβουμε κομμάτια και πλάθουμε κριτσίνια στο επιθυμητό μέγεθος. Τα κυλάμε πάνω σε καλαμποκάλευρο και τα στοιχίζουμε μέσα σε ταψί με λαδόκολα. Ψήνουμε στους 190°Cμε αέρα, για 25-30λ.