ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 500γρ. αλεύρι από Δίκοκκο ολικής άλεσης
- 500 γρ. αλεύρι τ.70 Extra Μαλακό
- 20γρ. Bakingpowder
- 350 γρ. λευκό κρασί
- 300 γρ. ελαιόλαδο
- 45γρ. ζάχαρη
- 8 γρ. σόδα
- 7 γρ. αλάτι
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια, αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 190-200°C για 25-30λ.
Για παραλλαγές μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη ελιές, λιαστή ντομάτα, μέλι. Εξωτερικό ντεκόρ κατά βούληση και φαντασία…