Επαγγελματικές Συνταγές - Ζύμη & Φύλλο

Κριτσίνια με δίκοκκο ολικής άλεσης

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 500γρ. αλεύρι από Δίκοκκο ολικής άλεσης
  • 500 γρ. αλεύρι τ.70 Extra Μαλακό
  • 20γρ. Bakingpowder
  • 350 γρ. λευκό κρασί
  • 300 γρ. ελαιόλαδο
  • 45γρ. ζάχαρη
  • 8 γρ. σόδα
  • 7 γρ. αλάτι

Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια, αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 190-200°C για 25-30λ.

Για παραλλαγές μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη ελιές, λιαστή ντομάτα, μέλι. Εξωτερικό ντεκόρ κατά βούληση και φαντασία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.