– 2.000 γρ Αλεύρι τ.70%
– 900 γρ Αλεύρι Τ.Μ Σκληρό
– 100 γρ Αλεύρι καλαμποκιού
– 600 γρ Λάδι
– 1.000 γρ Κρασί
– 350 γρ Τύρι τριμμένο (π.χ. κεφαλοτύρι, gouda, γραβιέρα)
– 500 γρ Φυτίνη
– 250 γρ Ζάχαρη
– 200 γρ Νερό
– 30 γρ Αλάτι
– 60 γρ Μπέικιν
– 20 γρ Σόδα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχει συνοχή το ζυμάρι και να μπορεί να πλάθεται σε φυτίλι.
Κόβουμε και πλάθουμε φυτίλια στο επιθυμητό μέγεθος.
Προαιρετικά για επιπλέον ντεκόρ, κυλάμε σε τριμμένο τυρί.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 180°C για 20-25λ