Κριτσίνια, Συνταγές για πωλητές

ΚΡΙΤΣΙΝΙ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ

– 1.000 γρ Αλεύρι ολικής άλεσης
– 1.000 γρ Αλεύρι τ.70%
– 1.000 γρ Μίγμα Ποικιλόσπορο
– 1.000 γρ Κρασί
– 1.000 γρ Λάδι
– 200 γρ Κονιάκ
– 200 γρ Ζάχαρη
– 100 γρ Μπέικιν
– 25 γρ Σόδα
– 20 γρ Αλάτι

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχει συνοχή το ζυμάρι και να μπορεί να πλάθεται το φυτίλι.
Κόβουμε και πλάθουμε φυτίλια στο επιθυμητό μέγεθος, βουτάμε στο νερό και στο επιθυμητό ντεκόρ ( πχ σουσάμι, σπόρους, νιφάδες, topping mix).
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 180°C για 20-25λ.

 

 

 

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.