– 500 γρ.Αλεύρι Βρώμης ολικής άλεσης
– 500γρ.Τ.70 ExtraΜαλακό
– 300 γρ.Λάδι
– 350 γρ.Κρασί λευκό
– 30γρ.Μέλι
– 20γρ.Μπέικιν
– 8γρ.Σόδα
– 7γρ.Αλάτι
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια(τα βουτάμε στο νερό για να περάσουμε σουσάμι ή άλλη επικάλυψη) αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 190-200°C για 25-30λ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!