– 1.000γρ.Τ.70 Μαλακό
– 200 γρ. Λάδι
– 330 γρ. Κρασί λευκό
– 130γρ.Φυτίνη
– 110 γρ. Ζάχαρη
– 65γρ. Κονιάκ
– 18γρ. Μπέικιν
– 6γρ. Σόδα
– 5 γρ. Αλάτι
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή ζύμη. Πλάθουμε κριτσίνια(τα βουτάμε στο νερό για να περάσουμε σουσάμι ή άλλη επικάλυψη) αραδιάζουμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 190-200°C για 25-30λ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!