– 1.500 γρ Αλεύρι Καλαμποκιού
– 1.500 γρ Αλεύρι τ.70%
– 1.000 γρ Κρασί
– 1.000 γρ Λάδι
– 200 γρ Ζάχαρη
– 200 γρ Κονιάκ
– 100 γρ Μπέικιν
– 20 γρ Σόδα
– 15 γρ Αλάτι
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχει συνοχή το ζυμάρι και να μπορεί να πλάθεται σε φυτίλι.
Κόβουμε και πλάθουμε φυτίλια στο επιθυμητό μέγεθος, βουτάμε στο νερό και κυλάμε σε αλεύρι, σιμιγδάλι ή decor καλαμποκιού.
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα και ψήνουμε στους 180°C για 20-25λ.