Συνταγές για πωλητές, Σφολιατοειδή

ΚΟΥΡΟΥ

– 3.500γρ. ΑΛΕΥΡΙ Τ. 70%
– 100γρ. ΑΛΑΤΙ
– 100γρ. ΖΑΧΑΡΗ
– 75 γρ. ΜΑΓΙΑ
– 200 γρ. ΑΥΓΟ
– 500 γρ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
– 400 γρ. ΝΕΡΟ
– 1.700γρ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ

ΖΥΜΩΜΑ: 10’-12΄ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ.
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΑΚΕ, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 25΄- 30’ ΣΤΟΥΣ 180°C.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.