Συνταγές για πωλητές, Σφολιατοειδή

ΚΟΥΡΟΥ ΤΡΙΦΤΗ

– 3.500γρ.ΑΛΕΥΡΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
– 100 γρ. ΑΛΑΤΙ
– 100γρ. ΖΑΧΑΡΗ
– 50γρ. ΜΑΓΙΑ
– 30γρ. ΜΠΕΪΚΙΝ
– 200 γρ. ΑΥΓΟ
– 500 γρ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
– 400 γρ. ΝΕΡΟ
– 1.000 γρ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
– 700 γρ. ΗΛΙΕΛΑΙΟ

ΖΥΜΩΜΑ: 12΄ΑΡΓΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΕ ΤΟ ΦΤΕΡΟ
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ : 15΄
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΑΚΕ, ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ.
ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 25΄- 30’ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.