Συνταγές για πωλητές, Σφολιατοειδή

ΚΟΥΡΟΣΦΟΛΙΑΤΑ

– 1.600 γρ. Αλεύρι Σφολιάτας
– 400 γρ. Αλεύρι Super Τοστ-Φρυγανιάς
– 50 γρ. Αλάτι
– 100γρ. Ζάχαρη
– 1.200 γρ. Μαργαρίνη σκληρή κομμένη σε κύβους
– 840 γρ. Νερό κρύο

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για περίπου 7΄ (Θερμοκρασία ζύμης: 17°C)
Ξεκουράζουμε τη ζύμη τυλιγμένη στο ψυγείο για τουλάχιστο 30΄.
Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή και κάνουμε 3 απλά διπλώματα. Πριν το τελευταίο ξεκουράζουμε τουλάχιστο για 1 ώρα στο ψυγείο.
Αφού κόψουμε, γεμίσουμε και κλείσουμε, διατηρούμε στην κατάψυξη.
Πριν ψήσουμε ξεπαγώνουμε και ψήνουμε στους 180°C.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.