Επαγγελματικές Συνταγές - Ζύμη & Φύλλο

Κουλούρι Θεσσαλονίκης

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 10 κιλά Αλεύρι Τ.70% 2004
  • 200 γρ. αλάτι
  • 1 κιλο ζάχαρη
  • 150 γρ. φυτινη
  • 150 γρ. λάδι
  • 350 γρ. μαγιά
  • 5500 γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα. Κόβουμε 80 με 100 γρ ζύμη. Ανοίγουμε φυτίλια , τα ρίχνουμε στο νερό και έπειτα στο σουσάμι. Στοφαρουμε για 20 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 210 βαθμούς C για 15 με 17 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.