ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 10 κιλά Αλεύρι Τ.70% 2004
- 200 γρ. αλάτι
- 1 κιλο ζάχαρη
- 150 γρ. φυτινη
- 150 γρ. λάδι
- 350 γρ. μαγιά
- 5500 γρ. νερό
Ζυμώνουμε για 10 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 2 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα. Κόβουμε 80 με 100 γρ ζύμη. Ανοίγουμε φυτίλια , τα ρίχνουμε στο νερό και έπειτα στο σουσάμι. Στοφαρουμε για 20 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 210 βαθμούς C για 15 με 17 λεπτά.