Μιγ. Κουλούρι, Συνταγές για πωλητές

ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ

Συνταγή:
– 2000γρ Μίγμα για κουλούρι Θεσσαλονίκης
– 1000γρ Μίγμα Ποικιλόσπορο
– 150γρ Ζάχαρη
– 20γρ Αλάτι
– 120γρ Μάγια
– 1500γρ Νερό

Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε όλα τα συστατικά μαζί στο ταχυζυμωτήριο ή στο μίξερ με το γάντζο, 6λ στην αργή ταχύτητα, 3-4λ στην γρήγορη.
Θερμοκρασία ζύμης 26-28°C.
Ξεκούραση 10λ, βρέξιμο και επικάλυψη με μίγμα απόρων topping, ανακατεμένο με επιπλέον σουσάμι.
Στόφα 30-45λ, ανάλογα την θερμοκρασία και το πώς θέλουμε τα κουλούρια (λεπτά και τραγανά ή αφράτα και μαλακά).
Ψήσιμο στους 180°C χωρίς ατμό, με ανοικτό τάμπερ.

 

 

 

 

Επιστροφή στις συνταγές για πωλητές

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.