Slide PRESENTS NEW YEARS EVE 2017 PARTY DEC 31/8 PM FREE
ENTRY
DJ NYE | LIVE BANDS | FIREWORKS WWW.CLUBNAME.COM Your Sponsor Here
Slide FRIIN GILLRA / RIDIC ULUS / NEC CO NSECT MUSIC CLUB Your Logo • ALIQT EGEAS • ALIQT EGEAS • ALIQT EGEAS Frin gilla varius dictum ridic ulus nec co nsect etur mis egestas rh oncus magnra. Frin gilla varius dictum ridic ulus nec co nsect etur mis egestas rh oncus magnra. Frin gilla varius dictum ridic ulus nec co nsect etur mis egestas rh oncus magnra. Slide ABSTRA
CLUB
PRESENTS ELECTRIC
PARTY
NIGHT 2017.02.23 22:00 PM POWERED BY : BRAND BRAND BRAND BRAND

COLOR GRADIENT TITLE

Sem purus sed mauris fames vel venenatis vestibulum parturient pretium ante et augue vestibulum a id scelerisque per interdum cum semper elit pulvinar.

1.PORTIROR QUIS

Eget vivamus molestie risus a himenaeos condimentum massa aliquam.

2.LACUS PLACERAT

Eget vivamus molestie risus a himenaeos condimentum massa aliquam.

3.VIVAMUS LOSETIE

Eget vivamus molestie risus a himenaeos condimentum massa aliquam.

4. LACUS PLACERAT

Eget vivamus molestie risus a himenaeos condimentum massa aliquam.

FEATURED COLLECTION

Sem purus sed mauris fames vel venenatis vestibulum parturient pretium ante et augue vestibulum a id scelerisque per interdum cum semper elit pulvinar.

FEATURED COLLECTION

Sem purus sed mauris fames vel venenatis vestibulum parturient pretium ante et augue vestibulum a id scelerisque per interdum cum semper elit pulvinar.

Διατροφή

Η Διατροφική αξία του ψωμιού

Το ψωμί συχνά αναφέρεται και ως η ράβδος της ζωής – τίτλος που του έχει αποδοθεί στο The People’s Food(Crawford και Broadley, 1938) σε μια προπολεμική έκθεση για την διατροφική κατανάλωση των νοικοκυριών στην...

Περισσότερα

Διατροφή

Η σημασία της υγιεινής σε έναν αλευρόμυλο

Σε μια παραγωγική διαδικασία όπως αυτή ενός σύγχρονου αλευρόμυλου το κομμάτι της υγιεινής είναι αρκετά απαιτητικό και πολύπλευρο.   Για να γίνει πιο κατανοητό θα το διακρίνουμε σε εσωτερικό και εξωτερικό. Ξεκινώντας με το εσωτερικό κομμάτι...

Περισσότερα

Διατροφή

Το πείραμα

Σίγουρα το πιο γνωστό και πλήρες πείραμα που έγινε για να ελεγχθεί η διατροφική αξία του ψωμιού ήταν σε ατροφικά παιδιά ηλικίας 5 έως 15 χρονών στην μεταπολεμική Γερμανία.   Το πείραμα σχεδιάστηκε ειδικά για να...

Περισσότερα

Διατροφή

Ιατρικές συστάσεις

Ιατρικές συστάσεις για την κατανάλωση του ψωμιού   Επιπροσθέτως στην γενική αποδοχή ότι για πολλούς ανθρώπους η αυξημένη κατανάλωση διαιτητικών ινών θα ήταν ευεργετική, οι περισσότερες συμβουλές που δίνονται παγκοσμίως για βελτιωμένη διατροφή στις βιομηχανοποιημένες χώρες...

Περισσότερα

Επαγγελματικές Συνταγές - Ζύμη & Φύλλο

Παξιμάδι σίκαλης

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 5 κιλά σικάλευρο 2 κιλά ολικής 3 κιλά 70% 170 γρ. αλάτι 1 κιλό προζύμι 100 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαγιά 6300 γρ. νερό Αν αποφασίσατε να δοκιμάσετε και εσείς να φτιάξετε τη συνταγή...

Περισσότερα

Επαγγελματικές Συνταγές - Ζύμη & Φύλλο

Φύλλο λαδιού

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 500 γρ. αλεύρι τύπου 55% έξτρα 10 γρ. αλάτι 60 γρ. λάδι 1 κουταλάκι του γλυκού ξύδι 200 γρ. νερό Ρίχνουμε το λάδι και το τρίβουμε με το αλεύρι μέχρι να απορροφηθεί. Στη συνέχεια...

Περισσότερα

NEWSLETTER SUBSCRIBE

Sem purus sed mauris fames vel venenatis vestibulum parturient pretium ante et augue vestibulum a id scelerisque per interdum cum semper elit pulvinar.

[mc4wp_form id=”173″]