– 10.000 γρ.Αλεύρι Σφολιάτας
– 250 γρ. Αλάτι
– 100 γρ. Ζάχαρη
– 500 γρ. Μαργαρίνη μαλακή
– 5.000γρ. Νερό κρύο
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στην αργή ταχύτητα μέχρι να έχουμε ζύμη ομοιογενή και σφικτή.
Ξεκουράζουμε 15λ, έπειτα κόβουμε σε κομμάτια των 5 κιλών και στρογγυλοποιούμε.
Ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή ένα ζυμάρι 5 κιλών και τυλίγουμε μια πλάκα 2 κιλών μαργαρίνης/βουτύρου για σφολιάτα. Στη συνέχεια ανοίγουμε το φύλλο στη σφολιατομηχανή, κάνουμε τα επιθυμητά διπλώματα και ξεκουράζουμε στο ψυγείο τουλάχιστο 1 ώρα πριν το τελευταίο άνοιγμα.
ΣΗΜ: Το καλοκαίρι συστήνεται να αποθηκεύουμε το αλεύρι σε ψυγείο για να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πάγο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!