Επαγγελματικές Συνταγές - Ζύμη & Φύλλο

Φρυγανιά

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 10 κιλά αλεύρι Αλεύρι Super Τοστ – Φρυγανιάς
  • 200γρ. αλάτι
  • 400γρ. ζάχαρη
  • 400γρ. μαργαρίνη
  • 400γρ. μαγιά
  • 150γρ. γάλα σκόνη
  • 5500γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε 5 λεπτά στο αργό και 7 λεπτά στο γρήγορο. Θερμοκρασία ζύμης μετά το ζύμωμα 26 με 28 βαθμοί C. Κόβουμε 900 γρ. και τα πλάθουμε σε μπάλα. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά, πλάθουμε σε φραντζόλα και τοποθετούμε σε φόρμα. Κόβουμε σε φρυγανιές, τοποθετούμε σε λαμαρίνες και ψήνουμε ξανά στους 140 βαθμούς C για 30 με 35 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.