Η εταιρεία προσθέτει στο δυναμικό της ολοένα και πιο σύγχρονα μηχανήματα,
γεγονός που την καθιστά πρωτοπόρα στο είδος της

Peeler - αποφλοιωτής

Ακόμα ένα εξειδικευμένο μηχάνημα το οποίο έχει την ικανότητα να αποφλοιώνει ένα μέρος από τον εξωτερικό φλοιό του σιταριού και να δίνει το αποτέλεσμα ποιοτικότερης άλεσης και καλύτερου καθαρισμού από βακτήρια και μικροοργανισμούς.

Sortex – χρωματοδιαλογέας

Το εξειδικευμένο αυτό μηχάνημα κάνει διαλογή στους σπόρους του σταριού με βάση το χρώμα τους και επιτυγχάνει την απομάκρυνση των μαύρων κόκκων στο σιτάρι. Έτσι έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και αποφεύγουμε ολοκληρωτικά τα μαύρα στίγματα στο αλεύρι και στο σιμιγδάλι.

Θάλαμοι απεντόμωσης

Σύγχρονοι πιστοποιημένοι θάλαμοι απεντόμωσης καταναλωτικών προϊόντων για την εγγύηση της αποφυγής μικροοργανισμών και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής.

Καθαριστήριο προκαθαρισμού

Καθαριστήριο για τον Προκαθαρισμό της Πρώτης ύλης (Σιταριού) από ξένες ύλες, προ της αποθήκευσης στα σιλό, δυναμικότητας 150 tn/h

Σύστημα προμειγμάτων (pre-mix)

Ολοκληρωμένο σύστημα προμειγμάτων (pre-mix) για τη δημιουργία προμειγματων, πρόσθετων αλεύρου.

Ολοκληρωμένο σύστημα ξηραντηρίου

Ολοκληρωμένο σύστημα ξηραντηρίου σιμιγδάλης

Pellet press

Μια υπερσύγχρονη πρέσα παραγωγής pellet, στην οποία υποπροϊόντα του σταριού όπως πίτυρα και βήττες συμπιέζονται και παίρνουν τη μορφή μακαρονιού. Αυτή η διαδικασία δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη αποθήκευση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.