Επαγγελματικές Συνταγές – Αρτοποιία

Αλεύρι Τ. Complet

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 6 κιλά Αλεύρι T.Complet
  • 4 κιλά Αλεύρι Τ.70%
  • 180 γρ. αλάτι
  • 200 γρ. μαγιά
  • 500 γρ. Ζυμάρι φρέσκο
  • 100 γρ. Λαδι
  • 6700 γρ. νερό
  • Ζυμώνουμε για 6 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 5 λεπτά στην γρήγορη. θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 26 με 28 βαθμούς C. Ξεκουράζουμε για 10 με 15 λεπτά και κόβουμε την ζύμη στο επιθυμητό βάρος. Στοφαρουμε για 45 με 50 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς C για 45 με 50 λεπτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.