ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 7 κιλά Αλεύρι Τ.90% Ψιλο
- 3 κιλά Αλεύρι Τ.70% Δυνατό
- 200 γρ. αλάτι
- 200 γρ. μαγιά
- 6500 γρ. νερό
Ζυμώνουμε για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και για 5 λεπτά στην γρήγορη. θερμοκρασία ζυμαριού μετά το ζύμωμα 26 με 28 βαθμούς C Ξεκουράζουμε για 10 με 15 λεπτά και κόβουμε την ζύμη στο επιθυμητό βάρος. Στοφαρουμε για 45 με 50 λεπτά. Τέλος φουρνίζουμε στους 200 βαθμούς C για 45 με 50 λεπτά.