– 4.500 γρ.Τ.Μ Σκληρό
– 500 γρ.Καλαμποκάλευρο
– 2.000 γρ. Γερμανική σίκαλη
– 1.500 γρ.Τ.Μ Χονδρό
– 1.500 γρ.Τ.70% Δυνατό
– 2.000 γρ. Προζύμι
– 180 γρ.Αλάτι
– 80 γρ. Ξύδι
– 150 γρ. Μαγιά
– 200 γρ. Σταφιδίνη
– 6.700 γρ. Νερό
Ζύμωμα 12’στην αργή ταχύτητα και 3’στην γρήγορη. Θερμοκρασία ζύμης 28°C.
Ξεκούραση 20′
Στόφα 45′
Ψήσιμο σε συνήθη θερμοκρασία ψησίματος ψωμιού, με λίγο ατμό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!