Ποικιλόσπορο

Έτοιμο μείγμα με καλή διόγκωση και υπέροχη γεύση, από αλεύρι και ολόκληρους σπόρους δημητριακών. Ιδανικό για αυτούς που ζητάνε κάτι ξεχωριστό.

Μείγμα τσουρέκι

Έτοιμο μείγμα για την παρασκευή παραδοσιακού τσουρεκιού και βασιλόπιτας με την προσθήκη μόνο μαγιάς και νερού.

Μείγμα κέικ

Έτοιμο μείγμα για την παρασκευή κεικ λαδιού, βασιλόπιτας και μάφιν.

Έτοιμο μείγμα αργής ωρίμανσης κίτρινο

Με αλεύρι απο επιλεγμένο ελληνικό σιτάρι, εξαιρετικής ποιότητας, εμπνευσμένο από το μεράκι και την μακροχρόνια εμπειρία μας, είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας για νέα προϊόντα αρτοποιίας, παρασκευασμένα με τη μέθοδο της αργής ωρίμανσης.

Το ψωμί από κίτρινο μείγμα αργής ωρίμανσης, έχει χαρακτηριστική γεύση, ζωηρό κίτρινο χρώμα, έντονο άρωμα, μεγάλη κυψέλωση, υψηλή διατηρησιμότητα, και εμφάνιση παραδοσιακού ζυμωμένου ψωμιού.

Η ανάμειξη μετη μέθοδο της αργής ωρίμανσης των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του ψωμιού, σε συνδιασμό με την υψηλή διατηρησιμότητά του, αποτελεί ιδανικό κριτήριο επιλογής από τους καταναλωτές, τη στιγμή που τους προσφέρει γευστικές αναμνήσεις από το παρελθόν.

Έτοιμο μείγμα αργής ωρίμανσης με σπόρους

Με αλεύρι από διαλεγμένες ποικιλίες σιταριού, πλούσιο σε σπόρους δημητριακών από: σιτάρι, ηλιόσπορο, κριθάρι, σίκαλη, κεχρί. Είναι ιδανικό για εναλλακτικές και υγιεινές προτάσεις διατροφής.

Το ψωμί από μείγμα αργής ωρίμανσης με σπόρους, σε συνδιασμό με τη μέθοδο παραδοσιακής αρτοποίησης, είναι πλούσιο σε γεύση με άρωμα άλλης εποχής, έχει τραγανή κόρα, μεστή ψύχα με προζυμένια υφή, διατηρεί τη φρεσκάδα του και αναδεικνύει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, την υψηλή διατροφική αξία της αρτοθήκης σας.

Μπαγκέτας

Έτοιμο μείγμα για γαλλική μπαγκέτα, με τραγανή κόρα, απαλή ψίχα και μεγάλη κυψέλωση. Ενδείκνυται για Ciabatta, κουβερ.

Προσφέρονται σε συσκευασία 25 κιλών