Ζύμη πίτσας

Ρίχνουμε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ. Επάνω στο αλεύρι σε 3 διαφορετικές μεριές ρίχνουμε τη μαγιά, το αλάτι, τη ζάχαρη (έτσι έχουμε σιγουρευτεί ότι τα βάλαμε όλα) και ύστερα τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Ρίχνουμε το νερό και ανακατεύουμε με μια κουτάλα μέχρι να απορροφηθεί. Αφήνουμε τη ζύμη να ενυδατωθεί για 5-10 λεπτά, έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε με τα χέρια αργά, μέχρι να επιτύχουμε λείο ζυμάρι. Το κάνουμε μπάλα και το αφήνουμε να χαλαρώσει 30 λεπτά σκεπασμένο. (Μπορούμε αμέσως μετά το ζύμωμα να βάλουμε το μπολ σκεπασμένο στο ψυγείο, όπου το ζυμάρι κρατάει για αρκετές ώρες.) Ανοίγουμε το ζυμάρι σε αλευρωμένο πάγκο, με πλάστη ή με το χέρι. (Αν χρησιμοποιήσουμε πλάστη δεν πατάμε πολύ το ζυμάρι στις άκρες). Μεταφέρουμε το ζυμάρι σε ταψί ελαφρώς λαδωμένο ή στρωμένο με λαδόκολλα, το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε να φουσκώσει 20 λεπτά (περίπου όσο θέλει ο φούρνος να ζεσταθεί). Απλώνουμε την σάλτσα, τριμμένο τυρί, αλλαντικά, λαχανικά και μπαχαρικά (π.χ. πιπέρι, ρίγανη, πάπρικα) και ψήνουμε στους 230°C με αέρα, για 10-15 λεπτά.