Βασιλόπιτα

Φροντίζουμε όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία χώρου. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στην γρήγορη ταχύτητα, ώστε να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα αρωματικά (κονιάκ, ξύσμα πορτοκαλιού) και το αλάτι, έπειτα τα αυγά ένα-ένα, χτυπώντας στη μεσαία ταχύτητα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και τέλος σιγά-σιγά το αλεύρι, χτυπώντας σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Μεταφέρουμε σε βουτυρωμένες φόρμες και ψήνουμε στους 170-180°C με αέρα. Ελέγχουμε αν έχει ψηθεί καλά καρφώνοντας ένα μαχαίρι, το οποίο θα πρέπει να βγει στεγνό. Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα, επικαλύπτουμε προαιρετικά με άχνη ζάχαρη και προσθέτουμε επιγραφή με γλάσο σοκολάτας (λιωμένη κουβερτούρα ανακατεμένη με άχνη ζάχαρη και λίγο γάλα), αλλιώς κάνουμε κατευθείαν επιγραφή με γλάσο ζάχαρης (άχνη ζάχαρη με λίγο νερό και μερικές σταγόνες λεμόνι). Τέλος, μην ξεχάσετε το φλουρί! Προτιμήστε μεγάλο κέρμα για να μην φαγωθεί κατά λάθος, τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο ή λαδόκολλα.