Τυρόψωμο

Φροντίζουμε το νερό να είναι σε θερμοκρασία χεριού (ούτε κρύο, ούτε ζεστό). Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το αλάτι, μέχρι να ενυδατωθεί όλο το αλεύρι. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι για 10λ – πάντα σκεπασμένο, έπειτα προσθέτουμε το αλάτι και ξαναζυμώνουμε αργά μέχρι να γίνει το ζυμάρι λείο. Αν η ζύμη είναι πολύ σφικτή προσθέτουμε λίγο νερό, αν είναι πολύ μαλακή προσθέτουμε λίγο αλεύρι. Αν βλέπουμε ότι σχίζεται όπως τη διπλώνουμε, ξεκουράζουμε για 5-10λ και ξαναζυμώνουμε. Στο τέλος θρυμματίζουμε την φέτα πάνω στο ζυμάρι και το διπλώνουμε στον εαυτό του ώστε να ενσωματώσει καλά την φέτα. Προαιρετικά προσθέτουμε μαζί με την φέτα μυρωδικά όπως πιπέρι, ρίγανη, δενδρολίβανο. Τέλος πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα, τοποθετούμε το ζυμάρι σε ταψί με λαδόκολλα και τοαφήνουμε να φουσκώσει (ιδανικά σε θερμοκρασία 30-40°C) σκεπασμένο. Ελέγχουμε πότε είναι έτοιμο πιέζοντας το απαλά – αν επανέρχεται γρήγορα δεν φούσκωσε αρκετά, αν επανέρχεται αργά είναι έτοιμο για ψήσιμο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°Cχωρίς αέρα.