Ψωμί πολυτελείας

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά – εκτόςαπό το αλάτι και τη μαργαρίνη – μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Μετά προσθέτουμε το αλάτι και τη μαργαρίνη και ζυμώνουμε με μικρά διαλείμματα, μέχρι να γίνει το ζυμάρι λείο κι ομοιογενές. Το αφήνουμε σκεπασμένο μέχρι να αρχίσει να φουσκώνει και στη συνέχεια κόβουμε και πλάθουμε στο επιθυμητό σχήμα. Προαιρετικά περνάμε την επιφάνεια των ζυμαριών με νερό και κυλάμε τα ζυμάρια σε σουσάμι, νιφάδες ή άλλη επικάλυψη. Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα, σκεπάζουμε και αφήνουμε τα αρτοσκευάσματα να φουσκώσουν. Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200°C για 25-30 λεπτά.