Ψωμάκι μπριός

Χτυπάμε στο μίξερ το αυγό με τη ζάχαρη, το αλάτι και το γάλα. Ύστερα διαλύουμε μέσα τη μαγιά και τη μαργαρίνη. Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να αρχίσει να δένει το ζυμάρι. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά, έπειτα κάνουμε ένα τελικό ζύμωμα μέχρι να επιτύχουμε λεία και ελαστική ζύμη. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμένη σε θερμοκρασία χώρου μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο, ύστερα κόβουμε στα επιθυμητά κομμάτια και τα πλάθουμε σε μπαλάκια ή μακρόστενα ψωμάκια. Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα αφήνουμε να φουσκώσουν, πάλι σκεπασμένα. Αλείφουμε με κρόκο αυγού αραιωμένο 1:1 με νερό ή γάλα και ψήνουμε στους 180°C για 25-30 λεπτά.