Τηγανίτες – Pancakes

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη, το αλάτι και τη βανίλια. Έπειτα προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη και το αλεύρι και χτυπάμε σε χαμηλότερη ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Ρίχνουμε την επιθυμητή ποσότητα σε ζεσταμένο αντικολλητικό τηγάνι, ψήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι η τηγανίτανα ξεκολλάει, ύστερα την γυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη. Αν χρησιμοποιήσουμε καπάκι στο τηγάνι, η τηγανίτα θα βγει πιο αφράτη.