Κριτσίνια ολικής άλεσης

Ανακατεύουμε τα ξηρά συστατικά μεταξύ τους, ύστερα ρίχνουμε τα υγρά και ζυμώνουμε μέχρι να επιτύχουμε λεία και ομοιογενή ζύμη. Κόβουμε κομμάτια και πλάθουμε κριτσίνια στο επιθυμητό μέγεθος. Τα στοιχίζουμε μέσα σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 190°Cμε αέρα, για 25-30λ. Αν θέλουμε να προσθέσουμε επικάλυψη (π.χ. ηλιόσπορο, σουσάμι, νιφάδες βρώμης) προτού ψήσουμε, βουτάμε το πλασμένο κριτσίνι σε δροσερό νερό και έπειτα μέσα σε δοχείο με την επικάλυψη της αρεσκείας μας.