Κέικ

Φροντίζουμε όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία χώρου. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη στην γρήγορη ταχύτητα, ώστε να αφρατέψει. Προσθέτουμε τα αρωματικά (βανίλια, ξύσμα πορτοκαλιού) και έπειτα τα αυγά ένα-ένα, χτυπώντας στη μεσαία ταχύτητα. Μόλις μπουν όλα τα αυγά προσθέτουμε και το γάλα. Τέλος ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι, χτυπώντας στην χαμηλότερηταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Μεταφέρουμε σε βουτυρωμένες φόρμες και ψήνουμε στους 170-180°C με αέρα. Ελέγχουμε αν έχει ψηθεί καλά καρφώνοντας ένα μαχαίρι, το οποίο θα πρέπει να βγει στεγνό.